CONQUISTADOR PRESS COVERING - INTERNET

be-a-member
FASHION NEWS
Προηγούμενο Άρθρο  Επόμενο Άρθρο

21/09/2010

Η πρώτη συλλογή αντρικών ρούχων του Τάσου Σοφρονίου

από τον Τάσο Μαστρογιάννη 

Η λέξη «Conquistador» κυριολεκτικά σημαίνει «κατακτητής». Στη σύγχρονη ισπανική γλώσσα είναι και συνώνυμο του «ακαταμάχητου» ή «του άντρα που ξεπερνά κάθε δυσκολία».



Αριστερά, ο Τάσος Σοφρονίου με δημιουργίες από την προσωπική του συλλογή και δεξία ένα από τα μοντέλα που χρησιμοποιήθηκαν για το look book.

Με έδρα του την Αθήνα, ο γνωστός έλληνας φωτογράφος μόδας και στυλίστας Τάσος Σοφρονίου παρουσίασε το νέο του project στις 16 Σεπτεμβρίου 2010  στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία: μία νέα σειρά αντρικών ρούχων και αξεσουάρ με την επωνυμία «Conquistador». Εμπνευσμένα από τα κλασικά αμερικάνικα κολεγιακά hoodies,  τα top που προτείνει επαναπροσδιορίζουν τη χρηστικότητά τους, με ανατρεπτικές σχεδιαστικές προσεγγίσεις, νέες σιλουέτες και συνδυασμό ετερόκλητων ενδυματολογικών αναφορών με βάση το 100% βαμβακερό ύφασμα αλλά και σε συνδυασμό με φυσικό δέρμα και βαμβακερή ποπλίνα. Ένα μεγάλο μέρος της κατασκευής των top είναι χειροποίητο και η διαθεσιμότητα αντιτύπων ανά κωδικό περιορισμένη κάθε σεζόν. Δερμάτινα αξεσουάρ όπως τσάντες, θήκες για laptops, πορτοφόλια και κοσμήματα από φυσικό δέρμα συμπληρώνουν την συλλογή, καθώς και δύο διαφορετικά σχέδια σε παντελόνια όπως και μια ανδρική φούστα.


Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια εναλλακτική, πρωτοποριακή ματιά για τον νέο αστό πολίτη, που αναζητάει αρρενωπότητα, προσωπικό ύφος και ιδιαίτερο στυλ για κάθε στιγμή της ημέρας οπουδήποτε στον κόσμο κι αν ζει ή ταξιδεύει. Με σχεδιαστικές αναφορές από τις σύγχρονες καταδυτικές στολές, την θρησκεία και του θαλασσοπόρους των αρχών του 16ου αιώνα, η conquistador φιλοδοξεί να γίνει μια νέα ετικέτα ανδρικών ενδυμάτων για κάθε σύγχρονο εξερευνητή που θέλει να κατακτά κάθε του στόχο όσο δύσκολος κι αν είναι.

Info:  Conquistador Showroom, Μιχαλακοπούλου 4, Αθήνα στον 3ο όροφο, τηλ: 210 6436536Η σειρά θα είναι διαθέσιμη και στο Observatory Attitudes
www.conquistadortas.blogspot.com


Tags: ConquistadorΤάσος Σοφρονίουcollectionσυλλογή ρούχων

Popular posts from this blog

CONQUISTADOR by ETERNAL OPTIMIST for The Room Service

http://www.filepmotwary.com/2010/09/its-the-3-to-the-d-for-conquistador-rebel-citizen.html